Appartement Stadsbrink

Prachtig appartement (2021) (ruim 60m2), gelegen op een hoek, met fantastisch uitzicht, op centrale locatie, midden in de stadscentrum, direct naast het busstation met een directe verbinding naar Wageningen Universiteit, treinstation Ede-Wageningen en Arnhem.

Geweldige locatie: het stadscentrum en alle belangrijke voorzieningen (o.a. supermarkten en wasservice) in de directe omgeving. Luxe, sfeervol ingericht en volledig gemeubileerd appartement op de 5e verdieping (bereikbaar met lift of trap).

Groot dakterras (op het westen dus mooie zonsondergangen). Al met al: een geweldige plek om te verblijven!

KAYAK Travel Awards

Short Stay Wageningen is trots om aan te kondigen dat het is bekroond voor gastenrecensies bij Booking.com. Voor onze locatie Gerdesstraat ontvingen we een 8,9 en een 8,6 voor locatie Veerstraat.

Enka Ede Short Stay Ede

Wil je ontwaken in een van de grootste voormalige textielfabrieken in Nederland? Poortgebouw ENKA te midden van Ede biedt hoogwaardige appartementen voor Short Stay verhuur. 

Partner Welcome Center Food Valley

Short Stay Wageningen is partner van Welcome Center Food Valley. Door deze samenwerking bieden we toegevoegde waarde op het gebied van huisvesting aan expats en kennismigranten.

Laundry Work Spot

Work While the Washingmachine Runs! De plek om te wassen, ontmoeten en te werken. Ook ons kantoor is hier, we zijn er maandag t/m vrijdag van 9 tot 5. Check de website voor meer info!

Schoonmaak service

Wil je na een dag werken of studeren in een schone studio thuis komen? Maak dan tegen een vergoeding gebruik van onze schoonmaakservice. Dit kan wekelijks en op aanvraag.  

Traveller Review Awards 2023

Short Stay Wageningen is trots om aan te kondigen dat het is bekroond voor gastenrecensies bij Booking.com. Voor onze locatie Gerdesstraat ontvingen we een 8,9 en een 8,6 voor locatie Veerstraat.

Huur een fiets!

Dankzij het vlakke Nederland is fietsen dé manier om de stad te verkennen. Een fiets is essentieel in Nederland en speciaal voor onze gasten bieden wij de mogelijkheid om een comfortabele Short Stay Wageningen fiets te huren.

Lichte studio

Op de vijfde verdieping

Volledig gemeubileerd

In het centrum van Wageningen

Inclusief servicekosten

Met huurcontract

Kamer details

  • 2 persoons bed
  • 1 slaapkamer