Huur een fiets

Een betrouwbare fiets is essentieel in Wageningen. Speciaal voor onze gasten bieden wij de mogelijkheid om een comfortabele Short Stay Wageningen fiets te huren.

De fietsen zijn geschikt voor een dagelijkse trip naar de Wageningse campus of kantoor. Ze zijn ook ideaal voor een ontspannen fietstocht in de omgeving.

24/7 Check-in

Bij Short Stay Wageningen kun je 24/7 inchecken. Bij aankomst kun je eenvoudig en snel inchecken met de sleutelkluis of met Airkey. De sleutelkluis en Airkey zijn eenvoudig te bedienen en geven je zonder problemen toegang tot de locatie en je kamer.

Linnen Pakket

Het linnenpakket wordt bij aankomst verstrekt als onderdeel van uw boeking en omvat een hoeslaken, dekbedovertrek, kussensloop en vier handdoeken.

We zorgen ervoor dat het linnenpakket in uw kamer ligt en dat uw bed bij aankomst is opgemaakt. Het enige dat u dus voor uw Short Stay hoeft mee te nemen, is uw kleding en uw laptop.

Wassen

De locaties van Short Stay Wageningen hebben een wasmachine en droger die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Er is ook een strijkplank en strijkijzer aanwezig.

Cleaning service

Wil je na een dag werken of studeren in een schone studio thuis komen? Maak dan tegen een vergoeding gebruik van onze schoonmaakservice. Dit kan wekelijks en op aanvraag.

We bieden een schoonmaakservice aan tegen een vergoeding.

Book Early & Save

Boek vroeg en direct bij Short Stay Wageningen en bespaar!