Long Stay

COMPAGNIE 29, EDE

Drie maanden te huur! Sfeervolle, compleet ingerichte, energiezuinige tussenwoning, prachtig gelegen aan de rand van het bos (de Sysselt) in een rustige, gezellige buurt. De woning ligt op 5 minuten fietsen van station Ede Wageningen. Wageningen Universiteit is binnen 20 minuten fietsen te bereiken. Het centrum met alle winkels en voorzieningen is 10 minuten fietsen. 25 [...]

BOSBESHOF 39

Huis Bosbeshof Meer informatie info@shortstaywageningen.nl +31 (0) 6 48 41 81 16 Appartement Balkon Volledig gemeubileerd Ede Inclusief servicekosten Met huurcontract Kamer details Bewoners: Bedden: Kamertype:

ASSERPARK 28

Huis Asserpark Meer informatie info@shortstaywageningen.nl +31 (0) 6 48 41 81 16 Tuin met veranda Meerdere verdiepingen Volledig gemeubileerd Wageningen Inclusief servicekosten Met huurcontract Kamer details Bewoners: Bedden: Kamertype:

STADSBRINK 359

Appartement Stadsbrink Prachtig appartement (2021) (ruim 60m2), gelegen op een hoek, met fantastisch uitzicht, op centrale locatie, midden in de stadscentrum, direct naast het busstation met een directe verbinding naar Wageningen Universiteit, treinstation Ede-Wageningen en Arnhem. Geweldige locatie: het stadscentrum en alle belangrijke voorzieningen (o.a. supermarkten en wasservice) in de directe omgeving. Luxe, sfeervol ingericht en volledig [...]

POSTSTUDIO MET LOFTBED

Dit industrieel uitgevoerde loftbed zorgt voor extra ruimte en slaapcomfort. Onder je bed staat een comfortabele bank om ‘s avonds lekker op te chillen. De studio’s zijn geschikt voor een of twee personen en ingericht met een basisinrichting.

POSTSTUDIO MET ENTRESOL

Deze ruime en lichte studio heeft een extra verdieping in de vorm van een entresol. Met een houten trap bereik je een knus slaapgedeelte. Door deze splitsing heb je beneden ook nog een volwaardig woongedeelte.De studio’s zijn geschikt voor één of twee personen en ingericht met een basisinrichting.

STUDIO DE LANCET

Deze prachtige studio’s bevinden zich midden in het levendige centrum van Wageningen. De studio’s zijn geschikt voor 1 of 2 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een eigentijdse keuken en badkamer en worden gemeubileerd verhuurd.

POSTSTUDIO COMFORT

De Comfort studio’s zijn geschikt voor één of twee personen en ingericht met een basisinrichting. Twee van deze Comfort studio’s grenzen aan het dakterras. Ook is er een optie van een Comfort studio op de hoek, bij deze hoekstudio kijk je uit op de Junusstraat met in de verte de gracht.

Ontdek Wageningen

Wageningen is een kleine stad, centraal gelegen in Nederland. Hier wonen inwoners uit meer dan 160 verschillende landen. De stad is omgeven door natuur en heeft historische en moderne gebouwen, kunstwerken en botanische tuinen.

In Wageningen kun je theaters, bioscopen, bars, uitgaansgelegenheden en restaurants bezoeken. Voor wie houdt van de natuur of van wandelen, hardlopen of fietsen; er zijn bossen, uiterwaarden van de Rijn en Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Voor wie?

Short Stay Wageningen is voor iedereen die op zoek is naar tijdelijke woonruimte van een week tot een half jaar.

Voor PHD-ers, young professionals, stagiaires & trainees, corporate expat, maar ook bij familiebezoek, verhuizen of  bij een scheiding.

Short Stay Wageningen biedt comfortabele woonruimte met modern woon- en slaapcomfort.

De Short Stay accommodaties zijn volledig gemeubileerd en uitgerust met een complete inventaris; een geweldig alternatief voor een hotelverblijf.

Wil je langer dan een half jaar verblijven, kijk dan bij ons aanbod voor Long Stay.