Long Stay

STUDIO DE LANCET

Deze prachtige studio’s bevinden zich midden in het levendige centrum van Wageningen. De studio’s zijn geschikt voor 1 of 2 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een eigentijdse keuken en badkamer en worden gemeubileerd verhuurd.

POSTSTUDIO COMFORT

De Comfort studio’s zijn geschikt voor één of twee personen en ingericht met een basisinrichting. Twee van deze Comfort studio’s grenzen aan het dakterras. Ook is er een optie van een Comfort studio op de hoek, bij deze hoekstudio kijk je uit op de Junusstraat met in de verte de gracht.

POSTSTUDIO MET ENTRESOL

Deze ruime en lichte studio heeft een extra verdieping in de vorm van een entresol. Met een houten trap bereik je een knus slaapgedeelte. Door deze splitsing heb je beneden ook nog een volwaardig woongedeelte.De studio’s zijn geschikt voor één of twee personen en ingericht met een basisinrichting.

POSTSTUDIO MET LOFTBED

Dit industrieel uitgevoerde loftbed zorgt voor extra ruimte en slaapcomfort. Onder je bed staat een comfortabele bank om ‘s avonds lekker op te chillen. De studio’s zijn geschikt voor een of twee personen en ingericht met een basisinrichting.