Partner Expat Center Food Valley

Short Stay Wageningen is partner van Expat Center Food Valley. Door deze samenwerking bieden we toegevoegde waarde op het gebied van huisvesting aan expats en kennismigranten.

House for rent

Naar het buitenland en je huis te huur? Neem contact met ons op Wij bemiddelen in de verhuur en ontzorgen je tijdens je verblijf in het buitenland. Dat is onze service bij Short Stay Wageningen. Interesse? Neem contact met ons op.

Laundry Work Spot

Work While the Washingmachine Runs! De plek om te wassen, ontmoeten en te werken. Ook ons kantoor is hier, we zijn er maandag t/m vrijdag van 9 tot 5. Check de website voor meer info!

Schoonmaak service

Wil je na een dag werken of studeren in een schone studio thuis komen? Maak dan tegen een vergoeding gebruik van onze schoonmaakservice. Dit kan wekelijks en op aanvraag.  

Studio’s centrum Wageningen

In het oude postkantoor worden studio’s verhuurd volgens het Short- en het Long Stay concept. Een unieke kans om in de binnenstad te verblijven en op loopafstand van het busstation.

Traveller Review Awards 2022

Short Stay Wageningen is trots om aan te kondigen dat het is bekroond voor gastenrecensies bij Booking.com. Voor onze locatie Gerdesstraat ontvingen we een 8,9 en een 8,6 voor locatie Veerstraat.

Huur een fiets!

Dankzij het vlakke Nederland is fietsen dé manier om de stad te verkennen. Een fiets is essentieel in Nederland en speciaal voor onze gasten bieden wij de mogelijkheid om een comfortabele Short Stay Wageningen fiets te huren.