+31 (0)6 48 41 81 16
info@shortstaywageningen.nl
Book Now
Nieuw: monumentale huurwoning in Wageningen
.

Wonen in een monumentaal pand in Wageningen?

Deze woning ligt tegenover het beroemde Hotel de Wereld, de locatie waar in mei 1945 de vrijheid is getekend! Vanuit dit oud stukje Wageningen loop je zo naar het levendige centrum van Wageningen waar alle winkels en voorzieningen te vinden zijn. Met het uitzicht op het 5 mei plein en dicht bij het centrum en de natuur is het heerlijk genieten van het mooie Wageningen. Een monumentale woning huren in Wageningen? Dit is de kans!

Geschikt voor gezinnen: 4 tot 6 personen
Deze woning bestaat uit 3 slaapkamers waarvan 1 tweepersoonskamer en 2 éénpersoonskamers. Het is een optie om in de woonkamer te slapen waardoor de woning voor 4 tot 6 personen geschikt is. De woning is van alle gemakken voorzien. Het heeft 2 eigentijdse keukens, goede sanitaire voorzieningen en wordt gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd. Wasmachine, droger en vaatwasser zijn inbegrepen. De woning is voor langere tijd te huren en door de complete inrichting en bijbehorende inventaris kun je er direct in!

Monumentale huurwoning in Wageningen?

Heb je belangstelling om deze woning in Wageningen te huren? Neem dan contact op met Short Stay Wageningen.

Wij verwelkomen u graag bij Short Stay Wageningen. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden deze graag.
 • telephone:

  +31 (0) 6 48 41 81 16
 • email:

  info@shortstaywageningen.nl
We would like to welcome you at Short Stay Wageningen. Do you have a question or have problems with online reservations? Feel free to contact us. We are happy to help you.
 • telephone:

  +31 (0) 6 48 41 81 16
 • email:

  info@shortstaywageningen.nl